tiistai 8. syyskuuta 2009

Hankalia tapauksia

Kävin kolmisen viikkoa sitten kolestrolikokeissa läheisen sairaalan laboratoriossa. Tänään menin terveyskeskukseen kyselemään tuloksia. Kuulemma huomenna minulle joku hoitaja soittaa ja kertoo niistä. Ensiksikin joudun olemaan puhelimen ääressä odottamassa ilmeisesti suurin piirtein koko päivän. Toiseksi en haluaisi tietoja puhelimitse, vaan paperilla, niin kuin tähän asti yleensä on ollut tapana, sillä haluan säilyttää tiedot ja verrata niitä aikaisempiin tuloksiin. Täytyy kai huomisen jälkeen mennä uudestaan terveyskeskukseen ja pyytää tuloksista kopio. Saapa nähdä, onnistuuko se.

Minulla on rantatontti, jonka olen antanut myytäväksi isolle metsänhoitoyhdistykselle jo puolisen vuotta sitten. En ole mielestäni missään vaiheessa sanonut tai edes antanut ymmärtää, että en haluaisikaan myydä sitä, päinvastoin. Kävi kuitenkin nyt ilmi, että sitä ei ole tuon metsänhoitoyhdistyksen taholta yritettykään myydä. En nyt ymmärrä, mistä oikein kiikastaa, kun mielestäni tuon asian piti olla täysin yksiselitteinen.

Kolmas hankaluuksien aiheuttaja on Valitut Palat. Olen ollut Valittujen Palojen tilaaja jo pitemmän aikaa, mutta nyt kun olen kuukausikaupalla yrittänyt päästä eroon Valittujen Palojen tuotteista ja maksuista, niin se ei tahdo onnistua millään. Pari päivää sitten tuli taas Kirjavalioiden kirja ja lasku mukana. Mitä ihmettä oikein pitäisi tehdä Valittujen Palojen kanssa, että pääsee siitä kokonaan eroon, kun puhe ei näytä auttavan? Ei sekään ajatus kovin innosta, että joutuisi aina vain lähettämään takaisin tuotteita, joita ei ole tilannut. Vaivannäköä sekin vaatii.

2 kommenttia:

  1. Nykyään on tollanen käytäntö näköjään, että sieltä terkkarista soitetaan kotiin.
    Mutta ei se aina kivaa olekkaan niitä oottaa.
    Mullekkin kerran kävi niin, kun lääkärin piti soittaa klo 11.oo niin soittikin joskus päivällä yhen jälkeen vasta. Eli jouduin puhelinta päivystämään sitten tämän herran vuoksi, olikohan unohtanut, että piti soittaa jo 11.00. mutta ei mitään anteeksikaan kyllä pyytänyt.
    Muuten meeppäs sinne terveyskeskukseen ja kysy, onko niillä sellasia kolestrolin mittauksessa käytettyjä kortteja, mihin ite voi merkata.
    Ainakin niillä on marevankortteja, ja verenpainemittauksessa käytettäviä kortteja. Mä joudun niissä kokeissa käymään,(verikoe, marevanin vuoksi)ja ite nekin aina laitan siihen korttiin ylös, kun he soittavat sieltä terkkarista.
    Ja jos niillä sellasia ei ole, niin tee se itellesi itse.Kyllä sä näppäränä tyttönä sellasen osaat tehä.
    Mutta kuitenkin on kiva , että on ylhäällä jossain, jos tulee jotain, että pitää mennä lääkäriin, niin voi sen sitten antaa lääkärin katsoa.
    Laita sinne Valituille paloille kirje mukaan, kun lähetät sen kirjan takaisin, että sanot jäsenyytesi irti. Ja että yhtään et enää maksa.Sulla on jossain jäsennumerosi, laita se siihen mukaan.
    Toivotaan että onnistuu.
    Ja siittä sinun tontistasi järven rannalla, kyllä se kaupaksi menee ihan varmasti. Pyydä vaan tarpeeksi, ettet ilmaseks myy!

    VastaaPoista
  2. Lääkäri soitti niistä kolestrolikokeista, mutta ei hän sanonut kuin jotain yleistä. Kävin lääkärin soiton jälkeen hakemassa terveyskeskuksesta papereista kopiot ja vertasin tuloksia aikaisempiin tuloksiin, joihin oli merkitty myös, missä rajoissa tulosten pitäisi olla. Arvot eivät onneksi olleet koholla. Yritän kuitenkin edelleen olla tarkkana sen suhteen, mitä syön. Täytyypä kysyä terveyskeskuksesta noista korteista, joista kirjoitit.

    Tulin sen Valittujen Palojen kirjapaketin avanneeksi kuin vaistomaisesti. Yritin soittaa, mutta varattua se tuuttasi koko ajan. Maksoin tämän kerran vielä Valittujen Palojen laskun, mutta kirjoitin laskun huomautuksiin: "Älkää lähettäkö Kirjavalioita eikä mitään maksullisia tuotteita." Saa nähdä, tepsiikö tuo huomautus.

    Lapsuudenkotiini tuli aikoinaan jatkuvasti Valittujen Palojen tuotteita isän nimellä eikä äiti tahtonut saada niiden lähettämistä millään loppumaan. Valitut Palat yritttää ilmeisesti pitää kuin väkisin kiinni asiakkaistaan. Olen täysin kyllästynyt Valittuihin Paloihin.

    VastaaPoista