keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kallis auto tuhoutui

Samaan rappuun toiseen kerrokseen pienkerrostalossa, jossa itsekin asun, muutti muutama vuosi sitten pariskunta, jota en ole vielä koskaan sattunut näkemään. Mitään muuta meteliä heidän asunnostaan ei ole kuulunut paitsi joskus remontoinnin aiheuttamia. Ne tosin ovat olleet hyvinkin voimakkaita. Siitä on käyty heille myös huomauttamassa.

Heillä on ollut läheisellä avoimella parkkipaikalla maasturi. Se syttyi tai sytytettiin viime sunnuntain vastaisena yönä palamaan, ja se vaurioitti samalla kolmea muuta autoa. Maasturi tuhoutui palossa täysin. Sen arvo oli lehtitietojen mukaan noin 50 000 euroa. Kysyä sopii, miksi piti jättää noin kallis auto avoimelle parkkipaikalle, jonne kuka hyvänsä voi mennä.

Tuttu rouva viereisestä rapusta sanoi eilen hänet nähdessäni:"Teillä on naapuri, jolla on rikollinen tausta." En ehtinyt kysyä häneltä aiheesta yhtään mitään, en edes sitä, mistä hän tuon oli kuullut, kun hän jo kiiruhti omille teilleen.

2 kommenttia:

  1. Ei kai asu samassa talossa, kuin tyttäreni..!
    Tyttökin sanoo, että yhdestä asunnosta kuuluu vaan jotain remonttinääniä ja riitelyä kylläkin vielä lisäksi.
    Mutta eipä sitä kerrostalossa tiiä, ketä kaikkia siellä asuu.
    Siellä voi asua kuka hyvänsä. Mutta ei niistä tarvi välittää, parempi, kun ei sekaannu yhtään nykyään toisten asioihin.
    Parempi on elää vaan sitä omaa elämää ja olla välittämättä noista häiritsijöistä, paitsi tietenkin silloin, jos oikein paljon rähjäävät ja haittaavat käytöksellään muita.
    Silloin kannattaa soittaa isännöitsijälle.
    Hyvää joulun odotusta sulle!

    VastaaPoista
  2. Jaa-a, mistä sen tietää, vaikka asuisinkin samassa talossa kuin tyttäresi. No, tuskin sentään, mutta asuuko hänkin kolmekerroksisessa pienkerrostalossa?

    Samaa mieltä kuin sinä olen tuosta, ettei pidä sekaantua toisten asioihin, mutta ymmärrän hyvin, että jos joku on päivisn meluisassa työssä, niin hän ei jaksaisi iltaisin tai viikonloppuisin enää kuunnella jatkuvaa meteliä. Tässä meidän rapussa isännöitsijän poika remontoi kuukausitolkulla anoppinsa asuntoa niin kovaäänisesti, että välillä tuntui siltä, kuin hän olisi porannut ihan vieressä. Se kyllä kävi ajan mittaan hermoille. Olen miettinyt joskus sitä, olisiko kerrostalojen remontit viisainta tehdä kesällä, niin että voisi mennä ulos kävelemään ja istuskelemaan, jos meteli käy kovasti hermoille.

    Kun ei sekaannuta toisten asioihin, niin sattuu sitten sellaistakin kuin pari vuotta sitten täällä yhdessä eri rapun asunnosssa. Sieltä löytyi nimittäin mies, joka oli ilmeisesti saanut sairauskohtauksen ja kuollut. Vasta muutaman viikon kuluttua hänet löydettiin kuolleena asunnostaan. Surullista!

    VastaaPoista