lauantai 25. huhtikuuta 2009

Näistä tarinoista

Olin kahdeksan vuotta sitten työväenopiston kirjoittajakurssilla. Meitä osallistujia oli toistakymmentä, ja meillä oli asiantunteva ja erittäin mukava ohjaaja, kirjailija ammatiltaan. Joka kerraksi piti kirjoittaa jokin tarina ja lukea se kokoontumisissamme ääneen. Ohjaajamme otti tekstimme kotiinsa luettavakseen ja palautti ne tekemiensä merkintöjen kera seuraalla kerralla.

Aloitin täällä näillä kirjoittajapiirissä kirjoittamillani tarinoilla. Ajattelin niin, että niiden innoittamana kirjoittelen tänne lisää samantyylisiä tarinoita. Mutta ei se niin helposti käy. Kirjoitan kyllä uusia tarinoita, mutta en samantyylisiä kuin tuon innoittavan kurssin aikana. Uusissa ei ole samaa lennokkuutta kuin noissa kurssin aikaisissa. Mutta ehkä sekin vielä löytyy. Toivottavasti.

Olen kirjoittanut tänne kaikkiaan 26 tarinaa. Niistä kirjoitin tuon kurssin aikana 19 ja uusia on tähän mennessä seitsemän.

2 kommenttia:

  1. NO, siittä jatkat aina uudelleen ja uudellen.
    Kyllä sä osaat kirjoittaa paremmin, kuin moni muu!
    Onnea uusille kirjoituksillesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset myönteisestä palautteestasi. Joskus tulee vain sellainen vähän masentunut olo, kun ei saa kirjoitetuksi niin, kuin haluaisi. Mutta se ilahduttaa, kun joku kommentoi noin kannustavasti, kuin sinä teet.

    VastaaPoista